Wie zijn wij?

Onze stichting SAMEN DELEN REGIO PARKSTAD heeft ongeveer 55 vrijwilligers, een coördinator en een bestuur bestaande uit 5 personen.

Onze stichting SAMEN DELEN REGIO PARKSTAD is formeel opgericht in 2017 nadat bleek dat in de Regio Parkstad ook een enorme behoefte was aan hulpgoederen.

Wij zijn een non-profit organisatie die nog in prima staat zijnde goederen inzamelt en deze gratis weggeeft aan mensen die aan de verkeerde kant van het geluk staan.

Daarna komen mensen uit onze regio goederen uitzoeken in ons depot in de Burettestraat 1, in Heerlen. Uiteraard in redelijkheid en uit de spullen die wij op dat moment in ons depot hebben. Wekelijks komt een aantal personen goederen in ons depot uitzoeken. Altijd op afspraak en altijd met een verwijzing van een officiële instantie. Wij werken samen met professionele instellingen en andere maatschappelijke organisaties in een groot gedeelte van Parkstad.

Wij krijgen heel veel goederen die nog in uitstekende staat zijn, aangeboden.
Soms worden deze gebracht, soms halen we deze met eigen transport op.

Doordat bijna iedereen weet dat de goederen die de mensen aan ons afstaan, niet verkocht worden, maar door ons weggegeven, krijgen wij heel veel mooie spullen.